pátek 3. června 2011

Výzkumníci hack Kinect na brýle zdarma-3D telekonference (video)

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/06/02/researchers-hack-kinect-for-glasses-free-3d-teleconferencing-vi/:

Od úsvitu hackingu Kinect, které jsme viděli navlečené kamery spolu (nebo otáčet) pro vytvoření 3D, ​​video hra-jako prostředí, zatímco jiní mají nezkusili to pro headtracking . Jiní, ještě, využili ji pro telekonference (i když, byt, dvou-dimenzionální odrůdy). Nyní tým vědců šli a hodil to všechno dohromady, aby bylo dosaženo 3D videochat, a pokud se nám to tak říct, výsledek je vyšší než suma jeho částí. Skupina, umístěný ven UNC-Chapel Hill, používá 3D mapování (a nejméně čtyři Kinects) k tomu, aby video, a pak zaměstnává headtracking na přijímací stanici, aby se lidé v ladění skutečně uvidí živé video ve 3D, a to i bez 3D brýle nosit. Výsledek: výjev, který vás sleduje, jak budete pohybovat hlavou a točit kolem neklidně stůl židli čekání na setkání až do konce. To je mocná působivé, ale nemůžeme ubránit otázce: vy opravdu chcete vidět své kolegy v takové realistické detaily? Mají houser na video a sami se rozhodnete.

Výzkumníci hack Kinect na brýle zdarma-3D telekonference (video) se původně objevila na Engadget na čt. 02.06.2011 19:46:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat