pátek 3. června 2011

Sony Ericsson představí více než 20 nových her optimalizována pro Xperia Přehrát

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/06/03/sony-ericsson-to-showcase-over-20-new-games-optimized-for-xperia/:
Jedna věc, kterou jsme kritizovali v našem Xperia Hrát přezkoumání byl nedostatek her speciálně přizpůsobené kapesní ovládací prvky. Takže je jen spravedlivé zmínit, že houf nových titulů je na obzoru - některé staré, některé nové, ale všechny optimalizované pro tento konkrétní značku tlačítko-rmutování. Titulek akty zahrnují Minecraft (port jsme již viděli v akci ), stejně jako Rainbow Six: Shadow Vanguard a Battlefield Bad Company 2, z nichž oba byli oba pocházející záběrů na IOS zařízení na chvíli teď. Hit PR po přestávce pro úplný seznam titulů, ale neočekávejte příliš mnoho o cenách a dostupnosti. Tyto podrobnosti budou oznámeny na E3 příští týden, kdy Xperia Hrát se bude muset soutěžit o pozornost vůči Sony NGP . Hádej, budeme muset trpělivě kroutit naše palce, dokud je čas, aby jim kroutit s elánem.

Pokračovat ve čtení Sony Ericsson představí více než 20 nových her ​​optimalizována pro Xperia Přehrát

Sony Ericsson představí více než 20 nových her ​​optimalizována pro Xperia Přehrát původně objevila na Engadget na Pá. 03.06.2011 07:57:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Sony Ericsson | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat