neděle 8. května 2011

Samsung Výstavní 4G T-Mobile na kamerový, prochází FCC

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/05/07/samsung-exhibit-4g-for-t-mobile-caught-on-camera-passes-through/:
Samsung Výstava 4G
Někdo odešel malý dárek pro lidi na TmoNews - špionážní snímky představovat Gingerbread-třímající Samsung výstavy 4G, který také právě prošel FCC jako SGH-T759. Můžeme říct, z fotografií a náplně, že T759 balení i přední a zadní-čelí-kamery (ten s LED bleskem), microSD slot, Android 2.3.3 s TouchWiz dýhy, a HSPA + rádio. To bylo navrhl, že Exponát by mohl mít specifikace, že line up se říkalo Galaxy II Mini S , včetně 3,7-palcový displej AMOLED Super a 1,4 GHz procesor - podle TmoNews, že CPU může být starší ARM11 odrůda, která by mohlo pomoci vysvětlit nezaujatou kvadrantu skóre v obrazech. Cena a dostupnost jsou ve vzduchu, ale my bychom chybovat na straně levné a brzy. Podívejte se na zdroje pro několik dalších fotek.

Samsung Výstavní 4G T-Mobile na kamerový, prochází FCC ​​původně objevila na Engadget na So. 7.5.2011 20:11:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Binární Outcast | zdroje TmoNews , FCC | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat