neděle 8. května 2011

Tor do vidlice Firefox zjednodušené anonymní prohlížení, si nemyslí, že jsi paranoidní

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/05/07/tor-to-fork-firefox-for-simplified-anonymous-browsing-doesnt-t/:
Tor
Brzy politické disidenty, upozorňovatele, a ti se snaží podvádět MLB.TV 's omezením výpadek bude mít jednodušší způsob, jak chránit své soukromí díky vyhrazené Tor Browser. Pro ty z vás, neobeznámený s tím, Tor je nástroj pro anonymizace prohlížení webových stránek a komunikace pomocí šifrování a proxy servery. Potíž je v tom, že vyžaduje jak rozšíření prohlížeče a samostatné aplikace pro práci - opuštění průměrného uživatele "hrozně zmatený," říká vývojář Mike Perry. Takže, organizace se rozhodla odejít Tor Button a vytvářet vlastní vidlička Firefox s vlastní prohlížení funkce pečené palců Jako další výhodu, bude Tor již na milost a nemilost Mozilla napravovat chyby, které ovlivňují soukromí a bezpečnosti. Pro tuto chvíli se skupina zaměří na její stahovatelný balíček s automatickou konfigurační skripty pro zjednodušení nastavení, ale nakonec paranoidní bude mít prohlížeč se mohou konečně volat jejich vlastní.

Tor do vidlice Firefox zjednodušené anonymní prohlížení, si nemyslí, že jste paranoidní původně objevila na Engadget na So. 07.05.2011 21:15:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink PC World | zdroje Tor Blog | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat