neděle 8. května 2011

Weird Science podporuje maloobchodní terapie, ale pouze s kreditní kartou

Zajímavé novinky na url:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/MUV1JTieQsM/weird-science-endorses-retail-therapy-but-only-with-credit-cards.ars:

Kreditní karty jako terapie pro pocit dweeb: Maloobchodní terapie je zřejmě skutečná věc, pokud máte pocit, bezcenný. Ale prokázat, že šlo o trochu experimentální metodiku, která se zdá trochu krutý. Poté, co byl daný test, který jim bylo řečeno, typicky odráží akademický úspěch, "articipants [p] byli náhodně rozděleni výkon zpětnou vazbu, která byla buď ohrožující nebo neohrožující jejich self-hodnota." Poté, co probírat s jejich hlavami, vědci ať účastníci kupovat produkty s různými platebními možnostmi-ti s depresivní výsledky vybral drahé a raději pomocí kreditní karty. "Placení úvěru umožňuje jedincům ohroženým kompenzační výhody vysoce-stav zboží rozvedený z bezprostřední psychologické náklady na zaplacení," uzavřela autorů.

S impuls? To je přeceňovaná: Existuje mnoho případů, v nichž jednotlivec má krátké doby příznaky smrti, předtím, než je oživil. Ale srdeční zástava pacient v poslední době zažil jeden, který byl rozhodně není krátký: 96 minut bez pulsu . Během hodinu a půl, kolemjdoucích a záchranářů provádí KPR a tucet šoky s defibrilátorem, vše bez obnovení pulsu. Ale Respondenty byli sledování oxidu uhličitého výstup z plic, který ukázal, že se něco děje interně, tak se dál. Nakonec, tep se vrátil, a jednotlivec má zřejmě dělal úplné neurologické zotavení.

Přečtěte si zbytek tohoto článku ...

Přečtěte si komentáře k tomuto příspěvku


Žádné komentáře:

Okomentovat