neděle 8. května 2011

Tachyon uvádí OPS OPS a HD kamer helmu, ne jako trvalá, ale mnohem více drobných

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/05/07/tachyon-launches-ops-and-ops-hd-helmet-cameras-not-as-durable-b/:
Tachyon uvádí OPS OPS a HD helmu kamery, stejně jako odolné, ale mnohem více drobných
Nemůžeme říci, že jsme někdy byli zvláště zaujatý video kvalitě, kterou nabízí Tachyonové line helmy kamer, ale jsou dobrou volbou pro ty, kteří potřebují rekordér, která může mít jeden sakra výprask - máte-li nevadí, že některé extra hromadně. Že tuk byl vyhoštěn v nové, štíhlejší OPS linii, která bude k dispozici ve dvou verzích: 90 dolarů VGA základnu a mírně vyšší-end HD (720p) jeden za $ 140. Pokud jste sledování, které je stejné jako dříve, XC a XC HD modely, ale tito nejsou vodotěsné jako ty. Model SD je méně než palec široký a 2.252-sune se dlouho, zatímco model HD vypadá zhruba na 0,25 dolarů déle. Každá kamera je náměstí v profilu, což znamená, že lze otáčet ve čtyřech směrech na jeho montáž, nebo převráceným kolem dozadu. A ano, stejně jako kamery XC, budou Tachyon se uvolňuje řada úchyty pro všechny vaše extrémní úsilí, včetně brokovnice, Picatinny příčky, a jeden, který vypadá jako přerostlý kravatu klip. To by mělo být ideální, když se věci chuť se na rozmezí.

Pokračovat ve čtení Tachyon starty a OPS OPS HD kamery helmu, ne jako trvalá, ale mnohem více drobných

Tachyon uvádí OPS OPS a HD kamer helmu, ne jako trvalá, ale mnohem více malé původně objevila na Engadget na so. 07.05.2011 17:06:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Tachyon | Poslat

Žádné komentáře:

Okomentovat