neděle 8. května 2011

AUO je 71-palcový ultra-širokým 3D LCD panel oči-na

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/05/08/auos-71-inch-ultra-wide-3d-lcd-panel-eyes-on/:
Při procházce po Shenzhen dneska, rozhodli jsme se zastavit v Číně optoelektroniky zobrazení Expo k svátku naše oči na AUO je "největší", 71-palcový 21:9 3D LCD panelu. Uf, to je sousto, ale to 240Hz ultrawidescreen je opravdu větší než sub-60-palcový nabídky od VIZIO, JVC, a Philips. Ale je to nějaký dobrý? My jsme dali na naše pasivní 3D brýle a zjistil, že zkušenost je překvapivě pohodlné a efektivní (dokonce asi 40 stupňů od středu než jsme narazila na zeď), i když lesklé obrazovky odrazem okolních budka byla mírně off-putting. To by pravděpodobně menší problém ve vašem příbytku skromný, v každém případě.

Z hlediska dostupnosti, AUO nám řekl, že Čína-založená TCL bude prvním vyzvednout tato šelma z panelu, a konečný výrobek by měl být v srpnu. Kromě toho jsme nemohli vytlačit další informace o další značky, takže si nejlépe písemně na nejbližší obchodní zastoupení na dovoz této exotické kino TV. Více očí-na fotky v galerii níže.

AUO je 71-palcový ultra-širokým 3D LCD panel oči-na původně objevila na Engadget na ne. 8.5.2011 13:55:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat