neděle 8. května 2011

Space Adventures bude střílet vy (a vaše ego) na měsíc za 150 milionů amerických dolarů

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/05/08/space-adventures-will-shoot-you-and-your-ego-to-the-moon-for/:
Víš, tam jsou jen tolik nedotčené pláže a velkolepé svazích lze vidět před pozemní cestovního ruchu se stává znuděný. To je důvod, proč Space Adventures - kdo nechá lidi vacay v prostoru pomocí balistické odskočení " - nabízí se vám střílet na Měsíc při své další práci volno. Amatérské astronauti nebudou ve skutečnosti přistane na měsíčním povrchu, samozřejmě, ale jejich kosmická loď Sojuz se dostanete do 62 mil na to. Chcete-li si dopřát svůj lunární fantazie, bude to pouze náklady na 150 milionů dolarů vás, nebo hrubě HDP [vlož malý ostrovní národ zde]. Jeden ze dvou míst je již byla přijata, ale firma potřebuje další rádoby měsíc muž či měsíční dáma před cestou je jít. Jediná věc, zastavení nás (a všichni víme) od přihlášení je prázdný bankovní účet - dělá to Fastweb spaceflight stipendia?

Space Adventures bude střílet vy (a vaše ego) na Měsíc za 150.000.000dolar původně objevila na Engadget na ne. 8.5.2011 08:11:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Space.com | zdroje Space Adventures | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat