neděle 8. května 2011

Eton je Soulra XL sluneční-poháněl iPod boombox bude stát 300 dolarů, nyní připraven pro pre-objednávky

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/05/08/etons-soulra-xl-solar-powered-ipod-boombox-will-cost-300-now/:
Léto je skoro tady, slunce svítí jasně - nebude chcete sdílet svoji hudbu s přáteli s přáteli a zároveň vyhřívají ve světle? To je to, co je Eton počítám, jak se připravuje na lodi Soulra XL, sluneční-poháněl iPod boombox dříve známý jako Soulra 2 . Jak jsme zjistili na CES v lednu, jeho soubor osmi reproduktory pěkně nahlas, a Eton tvrdí, že poplatky za dvakrát tak rychle, jako jeho předchůdce (pět hodin), díky značné monokrystal solární panel, a trvá pět hodin na nabití. To bude šťáva telefonu, taky. Všichni říkali, budete se schlepping kolem sedmi liber a platit 300 dolarů za privilegium kompletně bezdrátových mobilních zvuk. Zvuk jako dohodu o vás? Najdete Eton připraveni potřást rukou na náš zdroj odkaz.

Eton je Soulra XL sluneční-poháněl iPod boombox bude stát 300 dolarů, nyní připraven pro pre-objednávky původně objevila na Engadget na ne. 08.5.2011 05:08:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink CNET | zdroje Eton | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat