úterý 3. května 2011

TCO studie porovnává aktivní a pasivní 3DTV brýle, není opravdu pro jednoho nad druhým

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/05/02/tco-study-compares-active-and-passive-3dtv-glasses-doesnt-real/:
Debata o aktivní a pasivní 3DTV brýle má, pro nejvíce se rozdělit, byl prošpikovaný neobjektivní tvrzení (a víc než trochu skandalizování ) od výrobce televizorů na obou stranách uličky. Nyní však na základě nezávislé studie z TCO Development je konečně vrhnout trochu světla na to, jak dvě sklenice může skutečně ovlivnit uživatele zážitek ze sledování - a ano, tam jsou některé rozdíly. Když vědci naklonil pasivní, film vzor retardér (FPR), nad nebo pod vertikální pozorovací úhel 15-stupňů, 3D obrazy tendenci ke krvácení do sebe ve vyšším poměru. Aktivní brýle, zatím, předávají bílé obrazy na jasu, která byla třikrát nižší, než to, co FPR-vybavené odstíny doručena. Ale protože pasivní 3D brýle zobrazovat obrázky v různých polarizací pro každé oko, které nenabízejí tolik vertikální rozlišení jako jejich protějšky aktivní. Bohužel, TCO nevypadal na to, jak každý brýle ovlivňuje diváka zdraví a pohodlí -, které pro většinu z nás, by pravděpodobně být rozhodujícím faktorem. Ale jakmile to dělá, ať už očekává Panasonic nebo LG skočit po celé výsledky. Ponořte se do plného PR po přestávce.

Pokračovat ve čtení TCO studie porovnává aktivní a pasivní 3DTV brýle, není opravdu pro jednoho nad druhým

TCO studie porovnává aktivní a pasivní 3DTV brýle, není opravdu pro jeden přes druhého původně objevila na Engadget na Po. 02.05.2011 18:03:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje TCO Development | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat