úterý 3. května 2011

Microsoft doma dospívající budoucí ustávala spát s tweety (video)

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/05/03/microsofts-home-of-the-future-lulls-teens-to-sleep-with-tweets/:
Microsoft Domů
Microsoft Hlavní je jakýmsi "svět zítra" pro počítače, blbeček soubor, ve kterém povrchu se místo videa telefony a večeře pilulky. Jediným rozdílem je, že na rozdíl od těch, sponky světové výstavy, Redmond vidění ne-tak-vzdálenější budoucnosti není přístupná veřejnosti. Jedná se o soukromou zkušební terén, kde výzkumníci mohou vyzkoušet pojmy, jako hodinky, které zaznamenává údaje o zdravotním stavu a synchronizuje s domácí síti nebo mediální centrum, které je možné analyzovat video a identifikaci produktů a umístění vystupoval na obrazovce. Možná nebudete moci houpat areálu a návštěvy, ale můžete zahlédnout život na předměstí v roce 2025 - obývaná dotykový bezdrátové nabíjení zásobníků a interaktivní stěny - ve videu po přestávce. Budeme mít to všechno, kromě tapety - nepotřebujeme # vyhrávat Tweets plovoucí nad hlavou, zatímco se snažíme získat nějaké zavřel-oko.

[Díky, Vygantas ]

Pokračovat ve čtení Microsoft domov ustávala dospívající budoucnost spát s tweety (video)

Microsoft domov ustávala dospívající budoucnost spát s tweety (video) původně objevila na Engadget na út. 03.05.2011 11:22:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink WinBeta | zdroje Channel 9 | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat