úterý 3. května 2011

Obrazovce Grabs: Atrix 4G portréty v Vampire Diaries, Klaus využívá WebTop za zlé skutky

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/05/02/screen-grabs-atrix-4g-cameos-in-vampire-diaries-klaus-utilizes/:
Obrazovce Grabs kroniky používá (a zneužívá) z real-svět gadgety v dnešní filmy a TV. Pošlete svůj pozorování (s obrazovkou chytit!) Na screengrabs na Engadget dot com.

Pokud Vampire Diaries nedrží žádné houpat, fantasy-drama založené na "Mystic Falls, Virginia" naznačuje, že upír / vlkodlak hybridy jednoznačně preferují Android superphones. V této obrazovce chytit, zjistíte, antagonista Klaus vedení v evidenci na jeho tvar-posunující se v zajetí z pohodlí Atrix 4G s '11,5-palcový WebTop. Fanoušci série budou na vědomí, éterické jsme předtím chytil ustarané povahy, Jeremy, logování nějaký čas s LG Quantum , ale toto je první pokus jsme viděli z telefonu Motorola hrát podpůrnou roli v lámání čarodějnice je prokletí.

[Díky, Andrew]

Obrazovce Grabs: Atrix 4G portréty v Vampire Diaries, Klaus využívá WebTop pro zlé skutky, původně objevila na Engadget na Po. 02.05.2011 19:54:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat