úterý 3. května 2011

Adobe Photoshop aktualizace ústí do nové éry IPAD kompatibility

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/05/03/adobe-photoshop-update-ushers-in-new-era-of-ipad-compatibility/:
Byli jsme docela zamilovaný s jeho ukázky Adobe IPAD / interaktivity Photoshop nějakou dobu, a nyní to vypadá, že budeme konečně moci vzít celou věc na projížďku. Jak jsem slíbil, dnes vydala společnost Creative Suite 5.5, který nabízí, mimo jiné, schopnost používat tablety a smartphony interakce s vlajkovou lodí společnosti editaci obrazu software. Zatímco tam je ještě žádné slovo aplikace pro ostatní platformy, Adobe vydal Apple je "magické" zařízení zvláštní namecheck, a ti dříve oznámil Eazel, Barva Lava a Nav aplikace bude pravděpodobně bít App Store každou chvíli. Majitelé nyní starověkých CS5 Photoshop se také budou moci využívat nové funkce prostřednictvím nedávno vydala aktualizaci 12.0.4. Tiskové zprávy po přestávce.

Pokračovat ve čtení Adobe Photoshop update ústí do nové éry IPAD kompatibility

Adobe Photoshop aktualizace zřízenců v nové éře IPAD kompatibility původně objevila na Engadget na út. 03.05.2011 14:27:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Mac Pověsti | zdroje Adobe | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat