úterý 3. května 2011

Nielsen odhady ukazují první pokles v televizi vlastnictví za 20 let, Mayové kývl souhlasně

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/05/03/nielsen-estimates-show-first-drop-in-tv-ownership-in-20-years-m/:
Nielsen Společnost oznámila, že její odhadovaný počet TV domácností v roce 2012 klesá na 114,7 milionu (96,7 procenta), pokles z 115,9 milionu (98,9 procenta) než před rokem, který je poprvé, je to pryč se za poslední dvě desetiletí. Zatímco někteří říkají, že toto bude značí konec éry televize, jak jsme znali , existuje několik faktorů, vzít v úvahu, začíná s tím, jak se shromáždili čísla - Nielsen počítá pouze televizory, které jsou schopné ladění do u alespoň jeden kanál. Pokud jste snížit šňůru a šli všichni na internet / Blu-ray / DVD, aniž by se anténa nebo nikdy modernizovány pro digitální vysílání (jako některé venkovské nebo low-příjmy domy nebyly), pak TV se nepočítá. Po přečtení čísla a sledovat Apocalypto dvakrát stále nemůžeme říct, jestli to znamená, že je již více než pro lineární televizi, nebo jestli je to spíš dočasné narazit kvůli nejisté ekonomické situaci, jako to bylo v roce 1992. Samozřejmě, může být skutečnost, že jsme si pronajali film na iTunes bude říkat.

Nielsen odhady ukazují první pokles v televizi vlastnictví za 20 let, Mayové kývl souhlasně původně objevila na Engadget na Út. 03.05.2011 14:52:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Nielsen drátu | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat