úterý 3. května 2011

Elektronické House korun IOS-vybavené obydlí 2011 Úvod roku

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/05/03/electronic-house-crowns-ios-equipped-dwelling-2011-home-of-the-y/:

Elektronické House právě oznámila, že vybrat pro rok 2011 Úvod roku , a z pohledu věcí, tento IOS-umožnil příbytek má věci dát své robotické sluha z práce. Mamutí řemeslníka interiéry, navržený chlapec plakát OCD Jeff Lewis, byl automatizován HD Media Systems pomocí Učence app. Vše od osvětlení teplota koupele jsou ovládány pomocí nástěnné-zamontované iPads nebo sérii neomezené IOS zařízení. Pre-naprogramovaný "party tlačítko" okamžitě přizpůsobuje jas a teplotu, a hrboly hudbu k 15 různých Sonance in-stropní reproduktor zón při zobrazení snímků na obrazovce rozptýlených po celém domě. Mezi extravagantní doplňky v práci jsou zde přepínač v hlavním šatníku pro obracející na železo v prádelně, lustr, který bliká, když je čas přejít z toaletního papíru, a virtuální komorník, který upozorňuje na blížící se návštěvníků. Vypadá to na nás, jako dny Rosie jsou číslovány. Podívejte se na zdrojový odkaz pro více automatizované přezbrojení z letošní finalisté.

Elektronické House korun IOS-vybavené obydlí 2011 Úvod roku původně objevila na Engadget na út. 03.5.2011 07:28:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Elektronické House | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat