úterý 3. května 2011

Pracovní Samsung Galaxy Tab 8,9 tečkovaný, ovládal v Německu (video)

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/05/02/working-samsung-galaxy-tab-8-9-spotted-handled-in-germany-vide/:

Měli jsme možnost nahlédnout na sklo-chráněné fiktivní verzi na Samsung Galaxy Tab 8,9 na CTIA, ale skutečná věc, objevilo se na události v Německu o víkendu, v celé své štíhlé gadget slávu. Náš přítel Johannes šel hands-on s tablety ve Frankfurtu, a líbilo, co viděl. Verze viděl, byl znatelně tenčí než prototyp 8,9-incher, že jsme se dostali k rozmazání až v březnu (to je dokonce štíhlejší než iPad 2 ), a je-li to vzhledem Evropa je nějaký náznak, Sammy být na dobré cestě ke spuštění těchto někdy tento v létě, jak jsem slíbil. Datum startu má zatím být oznámen, takže pokud se nemůžete čekat déle, než se dostat své ruce na voštinová zařízení se systémem Android, můžete zkusit 10,1-palcové verzi na na velikosti začátku tohoto měsíce .

Pokračovat ve čtení Pracovní Samsung Galaxy Tab 8,9 tečkovaný, ovládal v Německu (video)

Pracovní Samsung Galaxy Tab 8.9 tečkovaný, ovládal v Německu (video) původně objevila na Engadget na po. 02.5.2011 22:56:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje NewGadgets.de | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat