úterý 3. května 2011

Austrálie zkušebně nové nouzové nálezce systém s centimetrovou přesností

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/05/03/australia-trialing-new-emergency-finder-system-with-centimeter-a/:
V letošním roce došlo zlé skutky mnoha významných přírodních katastrof na celém světě, a zároveň schopné organizace dělají jejich nejlepší poskytnout úlevu, život by už mnoho uložena, když se pletl oběti byly schopny poskytovat své přesné pozice pro rychlejší záchranu . Mít viděný počet nedávné záplavy a cyklóny v Queensland, Austrálie, Ergon energii started zkušebně nový systém pro sledování mimořádných dříve v tomto roce, která využívá pole-nasedl na mobilní GPS stanice určit mobilní telefony vybavené speciálním, ale levné umístění-založené čipy - Samsung a Nokia se říká, že jsou účastníky tohoto projektu. V průběhu příštích 12 až 18 měsíců, řekl energetická společnost bude nasazení 1.000 těchto stanic na pokrytí 95 procent státu, aby se nechal záchranné služby vystopovat volání obětí ve centimetrů - to je obrovský skok z 'běžných GPS přístrojů 10 až 20 metrů, i když aktualizované databáze pozemků s odpovídající přesností, je ještě třeba, aby byl systém dosáhne svého plného potenciálu. Bez ohledu na to, zde je doufat, že tento skvělý projekt bude převedeno na mnoho dalších katastrof-prone oblasti spíše dříve než později.

[Díky, Justin]

Austrálie zkušebně nové nouzové nálezce systém s centimetrovou přesností původně objevila na Engadget na út. 3.05.2011 09:27:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Australan | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat