úterý 3. května 2011

Ubisoft založí film divize, slibuje udržení pracovních Jake Gyllenhaal

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/05/03/ubisoft-founds-motion-picture-division-vows-to-keep-jake-gyllen/:
Rychlé zvednutím ruky: kolik z vás, jako hraní videoher? A kolik z vás by chtěl sledovat filmy na video hry jste hráli? Není pochyb o tom něco sofistikovanější průzkum trhu šel do Ubisoft filmech, Game Maker je jedinečný přístup k přizpůsobení hry jako Assassin Creed a Splinter Cell pro film a televizi, což znamená, budeme konečně vidět filmy o vrahy. Loňský Prince of Persia: The Sands of Film Čas vydělal 335 milionů dolarů po celém světě, jistě díky Gyllenhaal je doutnající Jake ještě chlapecký intenzitu, a francouzský herní vydavatel jasně chce větší krajíc koláče Hollywood - to také nedávno koupil vizuální efekty studio Hybride Technologies . Můžete také získat v souladu nyní Battle Tag : The Movie.

Ubisoft založí film divize, slibuje vést Jake Gyllenhaal pracovních původně objevila na Engadget na út. 03.5.2011 02:21:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Joystiq | zdroje Odrůda | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat