čtvrtek 28. dubna 2011

Sony update na PSN / výpadku Qriocity: 'některé služby a provoz během jednoho týdne'

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/04/27/sony-update-on-psn-qriocity-outage-some-services-up-and-runn/:
Vzhledem k tomu, PlayStation Network / Qriocity výpadek táhne do svého druhého týdne, během na PlayStation rep Blog Patrick Seybold právě vyslán aktualizovaný Q & A na základě šetření příslušných uživatelů. Kromě bezpečnosti našich osobních údajů, nejdůležitější otázkou je, kdy by mohly být obnoveny služba a on opakuje, Sony očekává, že "některé služby" nahoru a běží do týdne od včerejška. Když přijde na nejdůležitější osobní informace, jako jsou čísla kreditních karet, tam jsou záruky, že kreditní karty databázi byla zašifrována a není tam žádný důkaz byl vzat nic, ale to je možnost, že stále ještě nelze úplně vyloučit. Chcete-li udržet věci zabezpečit, Gamasutra zprávy vývojáři her jsou stále nové SDK s inovovanými ochrannými prvky, stejně. Když služba vrátí se očekávat, že povinné aktualizaci systému, která vyžaduje nové heslo, než se dostane zpět ke svému Mortal Kombat nebo 2-portál příslušné plány.

Sony update na PSN / výpadku Qriocity: 'některé služby a provoz během jednoho týdne' původně objevila na Engadget na st. 27 duben 2011 20:22:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Joystiq | zdroje PlayStation Blog , Gamasutra | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat