čtvrtek 28. dubna 2011

Stephen Elop: Nokia nebude stavět jen jinou tabletu

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/04/28/stephen-elop-nokia-wont-build-just-another-tablet/:
Apple tabletu . Takže to RIM . HP Palm příliš brzy dost. A Android tablet , zejména těch, které běží voštinová ... Jsou všude - sakra, dokonce i Sony má několik na cestě. Že opustí Nokia jako do očí bijící anomálie viditelně chybí tabletu válek. Pochopitelné, jsme se hádat, vzhledem společnosti naléhavou potřebu přechodu jeho smartphone strategie Windows Phone. To neznamená, že společnost stojí na místě i když. Podle rozhovoru s televizí YLE Finsko, Nokia CEO Stephen Elop bere velmi vypočtené přístup na tablety, řekl: "Mohli bychom využít technologie Microsoft a software, a stavět se systémem Windows-orientované tablet, nebo bychom mohli dělat věci s některé z dalších softwarových aktiv, které máme. Náš tým teď se posuzuje to, co je správné strategie pro tablet Nokia. " Jinými slovy, Nokia vyšetřuje tablet s operačním systémem Windows 7 (pochybné), MeeGo ( pochybné ) a Windows Další , aka, že tablet-přátelské OS Windows 8 (pravděpodobně). Ale tady je nejvíce svítící výměnu z dobře vychovaný-kanadský:
V současné době existuje více než 200 různých tablet na trhu, pouze jedna z nich je na tom opravdu dobře. A mou výzvu k týmu nechci být 201. tablet na trhu, které nemůžete říct, ze všech ostatních. Musíme vzít jednoznačně Nokia perspektivní, a tak týmy pracují velmi tvrdě na něčem, co by bylo vzhledem k diferenciaci všechno ostatní, co se děje na trhu.

Otázka: Takže nejste ve spěchu?

Jsme vždy ve spěchu dělat správné věci, ale my jsme většinou ve spěchu udělat správnou věc.
Smysl pro nás, a odráží to, co jsme slyšeli o Sony relativně pozdní vstup do spotřebitelských tablet. Proč by měla Nokia stavět další me-too tableta, když to lze využít v kombinaci Microsoft / Nokia ekosystém a aby se chytit v nějaké reálné tržní podíl a zisk? Celý rozhovor 20 minut je zajímavé, jak propouštění diskutuje Elop, první Windows telefon Nokia, Symbian, a soutěžit s Apple a Google. Hit zdroj odkaz pro úplné řešení - tablety diskuse začíná na 10 minut a 32 sekund.

[Díky, Pauli N.]

Stephen Elop: Nokia nebude stavět jen jinou tabletu původně objevila na Engadget na čt. 28 duben 2011 05:21:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje

Žádné komentáře:

Okomentovat