čtvrtek 28. dubna 2011

Intel SSD Larsen Creek unikat, s laskavým svolením Z68 deska ASRock je

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/04/27/intels-larsen-creek-ssds-leak-out-courtesy-of-asrocks-z68-mot/:
Výrobci prostě nejsou ochotni čekat na osmý květen - chtějí oznámit svůj vypadající nový Intel Z68 Express základní desky nyní, Dang to bez ohledu na následky. No, můžeme opravdu stěžovat, zvláště když řekl, základní desky odhalí zbrusu-nový Intel produkty v obchodě. Snímek nahoře byl natažený přímo z leták ve formátu PDF pro ASRock Z68 Extreme4 deska, která líčí fascinující benchmark - máte-li pár jeden 20GB Intel Larsen Creek solid state disky s běžným 1TB magnetický pevný disk, můžete Intel SSD caching technologie údajně vám mnohem rychlejší výkon. Samozřejmě, není tam žádná taková věc jako 20GB disk Larsen Creek, že jo? Toto je část, kde bychom vám říct, že Intel může být nakonec demokratizaci pevné skladování a dělat to dostupný upgrade na všechny - kromě víme dobře, že Z68 je společnost prémie Sandy Bridge čipové sady, takže se nemusíte dostat své doufá, že až příliš daleko.

[Díky, Anton]

Intel SSD Larsen Creek unikat, s laskavým svolením Z68 deska ASRock je původně objevila na Engadget na st. 27 duben 2011 21:06:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Severské Hardware | zdroje ASRock (PDF) | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat