čtvrtek 28. dubna 2011

Sharp Walk-in zobrazení přes-stimuluje 32 hostů najednou v japonštině zábavního parku

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/04/27/sharp-walk-in-display-over-stimulates-32-guests-at-a-time-in-jap/:
Viděli jsme spoustu budov-velké televize - jako 80000-náměstí-noha strop obrazovce v Pekingu , nebo záznam-rozbíjející obludnost , že Cowboys instalované v Dallasu - ale ty jediné-rozměr LCD nemají nic na tomto "5D "kostka otevření v pátek. Vyrobeno ze 156 Sharp -palcové HD displejů 60, 5D Miracle Tour může být nalezeno pouze na Huis ten Bosch, "rezidenční-styl resort postavený po středověké 17. století-nizozemské město" se nachází v Sasebo City, Japonsko. Unikátní atrakce pojme 32 hostů najednou, a skládá se z jedné hlavní přední sklo, obklopen dalších panelů na horní, dolní, levý a pravý. Trvala osm minut, prohlídka představuje příběh o mořské panny s názvem Sirena, i když obsah bude občas měnit - vzhledem k pomíjivosti mořské panny, samozřejmě. My jsme pouze mohli snít o moderní-denní kuriozit bychom setkat při návštěvě 17. století-Holandsko, ale doufám, že toto magické místo, nebude uniká nám příště jsme u Nagasaki.

Pokračovat ve čtení Sharp walk-in zobrazení přes-stimuluje 32 hostů najednou v japonštině zábavního parku

Sharp Walk-in zobrazení přes-stimuluje 32 hostů najednou v japonštině zábavního parku původně objevila na Engadget na st. 27 duben 2011 22:52:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Ostrý | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat