čtvrtek 28. dubna 2011

Motorola Xoom aktualizaci softwaru přináší SSL a Widevine DRM, bez LTE ještě docela

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/04/28/motorola-xoom-software-update-brings-ssl-and-widevine-drm-no-lt/:
Vypadá to, Verizon, Motorola a Google jsou na trochu ohnuté zabezpečení - nejnovější aktualizace pro Motorola Xoom vám umožní mít mnohem klidnější prohlídku na internetu je obezděné zahrady. Tam je WPA-PSK zabezpečení fix, aby výběr uživatelů do svého mobilního hotspot, SSL pro zabezpečenou prohlížení webových stránek, Google Widevine DRM pro prohlížení zamčené online video obsahu a HDCP pro potrubí je k televizoru. Samozřejmě, není zmínka o funkci Xoom jsme opravdu čekali, ale budeme rádi přijmou naši podporu Bluetooth myš a POP3 e-mail v mezidobí. Droid-Life uvádí, že tato aktualizace HMJ07B začne bít Xooms zítra, ale Verizon pořád ještě měsíc , aby se dobře na ty LTE sliby.

[Díky, K]

Motorola Xoom aktualizaci softwaru přináší SSL a Widevine DRM, bez LTE ještě dost původně objevila na Engadget na čt. 28 duben 2011 01:13:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Droid-Life | zdroje Verizon (PDF) | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat