čtvrtek 28. dubna 2011

Nikon D5100 dojímá, zachycuje narozeniny dětský strany s neuvěřitelnou jasností

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/04/27/nikons-d5100-impresses-captures-childrens-birthday-parties-wi/:
Nikon D5100
Nejsme jediné místo, aby Nikon nové mid-range DSLR prostřednictvím svých kroků. Spousta dalších vzali D5100 pro rotaci a mysleli jsme, že by vás mohly zaujmout vědět: že jsou všichni docela ohromen. Nový 1080p30 video režim byl ceněn jako byl větší, vyšší rozlišení obrazovky otočný kolem zpět. Největší rekvizity obecně šel do lepší high-ISO výkon (který byl už docela slušný na D5000 je nahradí) a podporu v rychlosti autofokusu, a to zejména při použití LCD jako hledáček v režimu Live View. Kupodivu, vestavěný účinky také sbíral velkou pozornost. Vliv Miniaturní (Tilt-Shift simulátor) a Selektivní barva režim dojem hodnotitelé nejvíce s jejich překvapivé úrovně sofistikovanosti v-kamera zpracování. Všechny efekty lze také použít při natáčení videa, takže si můžete vytvořit svůj záznam HD vypadat jako černá a bílá 8 mm otočením na noční vidění. Kritiky byly relativně malé a pro většinu středně-a entry-level "DSLRs - hlavně, že tělo je plasticy a tam je mírné zpoždění v zaostření a expoziční výkon. D5100 je zřejmé, upgrade přes D5000 a více než má jeho vlastní proti svým konkurentům, ale pokud chcete, aby hlouběji podívat na naši recenzi a ty dole.

Přečtěte si - serveru dpreview hodnocení
Přečtěte si - Fotografie Blog
Přečtěte si - CNET
Přečtěte si - Nikon Pověsti
Přečtěte si - Pocket-Lint
Přečtěte si - Pocket-Lint (2)

Nikon D5100 dojímá, zachycuje narozeniny dětské party s neuvěřitelnou jasností původně objevila na Engadget na st. 27 duben 2011 17:47:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat