čtvrtek 28. dubna 2011

Chrome OS stroje unikly v hlášení o chybách: Acer netbook a touch-přátelské Seaboard

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/04/28/chrome-os-machines-leaked-in-bug-reports-acer-netbook-and-touch/:
Acer Chrome OS Netbook Protlačit hlášení chyb je spolehlivý způsob, jak vykopat šťavnaté kousky o informace, a díky tomu nadčasový taktiku máme nějaké specifikace na pár neohlášených Chrome OS zařízení. První na řadě je netbook od společnosti Acer s kódovým označením ZGB, která podle nedávno podala zprávu, bude mít 1366 x 768 panel, pravděpodobně v 10 až 12 palců rozsahu. Víme také, že můžete připojit externí displej, aby to přes HDMI port poháněný encoder chip od Chrontel. Vzhledem k tomu, AMD Fusion netbook platforma podporuje HDMI nativně, můžeme bezpečně předpokládat, že ZGB bude spuštěn web-OS pouze na procesoru Atom. To je, kde detaily konce teď, ale hej, je to lepší než nic.

Jiné zařízení, pobřeží, byl plovoucí kolem chyba Chrome OS depa na nějakou dobu, ale zprávy jsou konečně začínají odhalit některé detaily dráždivý. Nyní víme, že je poháněn Tegra 2 a sportovní dotykový displej - perfektní místo na otestování těchto prst-přátelský vychytávky jsme slyšeli tolik o. Tam jsou také zmínky o "víko switch" a fyzickou klávesnici, což naznačuje, že může být konvertibilní nebo něco ve stylu Eee Pad Posuvník spíše než čistě břidlice. Hybridní form factor by perfektní smysl, protože to bude dům pár portů USB a konektor HDMI, které by mohly pro poměrně robustní tabletu. Je zřejmé, že ani z těchto zařízení potvrzuje zatím (a Seaboard je pravděpodobně používán pro interní testování pouze), ale alespoň máme lepší představu o tom, co očekávat, když prohlížeč-založené OS je pro spotřebitele později v tomto roce.

Chrome OS stroje unikly v hlášení o chybách: Acer netbook a touch-přátelské Seaboard původně objevila na Engadget na čt. 28 duben 2011 13:48:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink CrunchGear | zdroje Macles , Chrome Příběh | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat