sobota 23. dubna 2011

DirecTV IPAD, iPhone, Android bude mít také aplikace HBO Přejít streaming 2.května

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/04/22/directvs-ipad-iphone-android-apps-will-also-have-hbo-go-strea/:
Stejně jako webové verze HBO Go a Max Go jsou dostupné jak prostřednictvím svých vlastních stránek a různé poskytovatele portály , DirecTV oznámila, že bude zahrnovat přístup k nim ve svých vlastních aplikací na IPAD , iPhone a "vyberte Android zařízení "ve stejnou dobu nativní aplikace Jdi startu . Neexistuje slovo, jaká omezení mohou být uváděny na Android, když je to jen Froyo nebo vyšší hardware s dostupností Flash, pak to je jedna věc, ale Netflix-styl DRM tie up se mohou ukázat jako mnohem více frustrující pro naše Game of Thrones streamování plánů. Oznámení přišlo z oficiálního účtu DirecTV je Twitter, který uvedené aplikace by pokrok nad rámec pouhé dálkové ovládání DVR a plánování ve stejný den dříve 2.května škádlil v přívěsu HBO YouTube - počkáme a uvidíme, jak dlouho to trvá být integrována do podobných aplikace od konkurence, jako Comcast a Verizon FiOS.

DirecTV IPAD, iPhone, Android aplikací budou mít také HBO Přejít streaming 2.května původně objevila na Engadget na Pá. 22.duben 2011 18:47:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje @ DirecTV (Twitter) , (2) | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat