sobota 23. dubna 2011

Ford je seznam 25 nejvíce EV-přátelský měst, stále rád prodej automobilů na obyvatele jinde

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/04/22/ford-makes-list-of-the-25-most-ev-friendly-cities-still-likes-s/:
Takže, jste viděli Volt , Leaf , nebo Focus Elektrické a byli přesvědčeni, jít zelená, ale nejste jisti, zda vaše místní obce je jako eko-šetrné jako vy. No, Ford udělal svůj domácí úkol pro vás (i bez náročnější své peníze na oběd v návratu), a určila "25 Most elektrické vozidlo-Ready města" v USA. Co dělá metropole hodný takové postavení v očích modrý ovál kluci? Utility struktury, která umožňuje off-vrchol nabíjení, pro začátek, a navíc sníží administrativní zátěž pro získání své EV povolení a kontroly, pobídky k vyrovnání se zákazníkem-front náklady, městské plány pro zpoplatnění infrastruktury , a EV-přátelské město poradních výborů. Pokud váš města chybí v těch oblastech, možná je na čase, aby vaše město radu kruh - část je eko-bojovník je politický aktivismus, že jo? PR je po přestávce.

Pokračovat ve čtení Ford dělá seznam 25 nejvíce EV-přátelský měst, stále rád prodej automobilů na obyvatele jinde

Ford je seznam 25 nejvíce EV-přátelský měst, stále rád prodej automobilů na obyvatele jinde původně objevila na Engadget na pá. 22 duben 2011 20:19:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Autoblog Zelená | zdroje Ford | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat