sobota 23. dubna 2011

PSA: T-Mobile a LG G2x Optimus 2X patří dvou-tlačítko screencap funkce (video)

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/04/23/psa-t-mobile-g2x-and-lg-optimus-2x-includes-two-button-screenca/:
Snímání screenshotů na Android byl vždy utrpení podobná mimořádné návštěvě zubaře - víte, co musíte udělat, ale prostě nechce. Spletitý proces zahrnuje buď instalací Android SDK na počítači, který umožňuje USB ladění na cílové zařízení, a běží ddms, nebo zakořenění vzoru a střílet do jedné z mnoha existujících (a potenciálně stinných) screenshot aplikace. V kontrastu, snímání screenshotů na jiných platformách je často jen otázkou stisku pravé kombinace kláves ve správném pořadí, jako je držení spánek / probuzení tlačítko a klepnutím na tlačítko Domů v IOS 4. No vypadá to, že lidé u LG se rozhodli milost i T-Mobile G2x a jeho Optimus 2X sourozence s poměrně jednoduchý, ale šikovný kousek kódu, který umožňuje pořizovat snímky současným stiskem obou výkon / zamknutí tlačítek a domů .. . Huzzah! Nyní jen doufám, že Google si půjčuje tento nápad a dělá to standardní funkce ve všech budoucích verzích Android. Podívejte se na naše demo video po přestávce.

[Díky, redman12]

Pokračovat ve čtení PSA: T-Mobile a LG G2x Optimus 2X patří dvou-tlačítko screencap funkce (video)

PSA: T-Mobile a LG G2x Optimus 2X patří dvou-tlačítko screencap funkce (video) původně objevila na Engadget na so. 23 duben 2011 15:01:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink TmoNews | zdroje IntoMobile | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat