sobota 23. dubna 2011

SLG 3000 scanline generátor přináší špinavé hry na moderní monitory (video)

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/04/23/slg-3000-scanline-generator-brings-grimy-gaming-to-modern-displa/:

Jako pilný, jak jsme se o udržení vás krok naprosto každý úžasné nové gadget, který na českém trhu, jednou za čas i my chybí skutečný klenot. Věc v bodě: Arkády Forge je SLG 3000 scanline generátor, který dává zdánlivě bezchybný HD displej návrat člověka. Jak už název napovídá, spíše maličký deska působí jako prostředník mezi vaším VGA kompatibilní zařízení a TV, dobývat sladké nedostatky označené brzy konzoli hry. Ta věc získává řada přepínačů DIP a potenciometr pro nastavení scanlines a rozlišení podle vašeho zadání. Můžete země jeden z vašich vlastních u zdroje odkaz na 50 €. Do té doby, i když, doporučujeme vám podívat se na video po přestávce, proč bychom nemohli nést nechat tenhle dostat pryč - i když je to pár měsíců starý.

Pokračovat ve čtení SLG 3000 scanline generátor přináší špinavé hry na moderní monitory (video)

SLG 3000 scanline generátor přináší špinavé hry na moderní displeje (video) původně objevila na Engadget na so. 23 duben 2011 08:27:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Retro věc | zdroje Arkády Forge | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat