sobota 23. dubna 2011

GigaPan Epic Pro robotický držák kamery dostane upgrade na verzi firmware 171

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/04/23/gigapan-epic-pro-robotic-camera-mount-gets-upgraded-to-firmware/:
GigaPan Epic Pro byl zasvěcen do zhotovení některých docela monumentální a velmi detailní panoramatických snímků , a nyní gigapixel gadget je stále aktualizovat. Poslední aktualizace firmwaru pro robotické kamery hoře přináší ještě více expozic, na každou pozici, "oddaný Mirror lock-up" pro objemné čočky, a zobrazení času, který vám řekne, jak dlouho to bude trvat do práce panoramatickým kouzlo. Mimo jiné, aktualizace také obsahuje sadu nových poměrů a schopnost přijmout časosběrných panoramat. Pokud jste již balení GigaPan Epic Pro, můžete si stáhnout aktualizaci na zdroj odkaz níže zdarma - zbrusu novou plošinu, na druhé straně, bude vám zpět značný 900 dolarů. To není levné, ale je tu důvod se jmenuje GigaPan Epic Pro. Úplné PR po přestávce.

Pokračovat ve čtení GigaPan Epic Pro robotický držák kamery dostane upgrade na verzi firmware 171

GigaPan Epic Pro robotický držák kamery dostane upgrade na firmware verze 171 původně objevila na Engadget na so. 23 duben 2011 04:19:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje GigaPan systémy | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat