sobota 23. dubna 2011

Zeptejte se Engadget: nejrychlejší zavedení / palby point-and-shoot fotoaparát?

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/04/22/ask-engadget-quickest-booting-firing-point-and-shoot-camera/:
Víme, že máte otázky, a pokud jste dost odvahy, aby požádala svět o odpovědi, zde je výstup, aby tak učinily. Tento týden Zeptejte Engadget otázkou je, k nám přijede z Dan, který je zcela nad chybí v životě nejlepší momenty z důvodu pomalého startu rychlostí nalézt na většině point-and-střílet fotoaparát. Pokud hledáte zaslat dotaz své vlastní, napište nám na linku zeptat [at]] Engadget [dawt com.
"Potřebujeme digitální fotoaparát, který může být zapnut a vypálit, že první ránu rychle. Není to běžně sledována statistika o každém přezkoumání místě, a nikdo Zdá se, že tyto informace pro každou kameru. Doufali jsme, ostatní čtenáři mohli informovat nás na to, co malé digitální fotoaparáty můžete vypálit své první obrázky v rámci druhého (ideálně pod půl vteřiny). Je třeba malý, ale většinou jen opravdu rychle v provozu. Díky! "
Rychle? Fotoaparát? Mám to. Máš nějaké doporučení? Křičet 'em dole ... s spěchu!

Zeptejte se Engadget: nejrychlejší zavedení / palby point-and-shoot fotoaparát? původně objevila na Engadget na Pá. 22 duben 2011 23:33:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat