sobota 23. dubna 2011

Norio Ohga, bývalý předseda Sony a multimediální průkopník, umírá na 81

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/04/23/norio-ohga-former-sony-chairman-and-multimedia-pioneer-dies-at/:
Je tu další smutná zpráva z Japonska dnes ráno, bojíme - Sony hlásí, že bývalý předseda Norio Ohga zemřel včera v Tokiu od multiorgánové selhání. On byl 81. Nesmíte osobně pamatovat Sony za jeho vlády - Ohga přímo helmed společnosti 1982-1995 po desetiletích služby v produktu plánování - ale Norio Ohga byl pravděpodobně muž zodpovědný za soustružení Sony z high-profil analogové výrobce elektroniky do digitální multimediální konglomerátu. On režíroval obchody, které tvořily Sony Music, vydláždil cestu pro Sony Pictures a založil tentýž Sony Computer Entertainment, která by narození PlayStation , a to byl on, kdo tlačil optického disku CD-ROM standard, že všechny ale nahradil magnetické kazety a diskety , které držel přenosná média. Bez něj může DVD a Blu-ray se ocitly na vedlejší koleji, a to je další myšlenka, která vhání slzy do očí. Najdete Ohga oficiální nekrolog po přestávce.

Pokračovat ve čtení Norio Ohga, bývalý předseda Sony a multimediální průkopník, umírá na 81

Norio Ohga, bývalý předseda Sony a multimediální průkopník, zemře na 81 původně objevila na Engadget na so. 23 duben 2011 12:53:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Associated Press | | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat