sobota 23. dubna 2011

Týden v Apple: sledování polohy je v módě

Zajímavé novinky na url:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/Rin-NllIJNo/week-in-apple-location-tracking-is-all-the-rage.ars:

Tato poslední týden bylo rušno na novinky společnosti Apple. IPhone 3G a IPAD zřejmě vést log soubor z každé místo, které jste někdy, zda jste pomocí GPS, či nikoli, a kongresmani se rozčilovat o tom. Navíc, Apple žaloval Samsung pro kopírování jeho uživatelské rozhraní a návrhy produktů, Adobe oznámil, že přijme HTTP Live Streaming do IOS zařízení, slyšeli jsme některé nové bílé iPhone zvěsti, a další. Máme zátahu tady:

Jak Apple sleduje svou polohu bez souhlasu, a proč je to důležité : log soubor na vašem 3G iPhone nebo-umožnil IPAD ukazuje téměř každé místo, které jste po celém světě, ať už byly pomocí GPS, či nikoli. Ars zkoumá důsledky této velmi znepokojivé zjištění, že pro sledování údajů běžně odhalily pouze soudní příkaz je k dispozici každému, kdo se správné nástroje.

Adobe hází v ručníku, přijímá HTTP Live Streaming pro IOS : nadcházející verze Flash Media Server bude používat HTTP Live Streaming poslat video IOS zařízení, jakož i kompatibilní prohlížeče HTML5 chybí Flash plug-in.

Přečtěte si zbytek tohoto článku ...

Přečtěte si komentáře k tomuto příspěvku


Žádné komentáře:

Okomentovat