sobota 16. dubna 2011

Nově objevené vlastnosti světla slibují lepší sluneční baterie, opravdu skvělé opaluje

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/04/15/newly-discovered-properties-of-light-promise-better-solar-batter/:


Jste unaveni z probouzí do stejné staré polovodičových-založené sluneční pole? Myslíte si, touží po změně? Víme, že vy, a to díky opět na zázrak a tajemství magnetických polí (že to není jen pro zastavení řeč už), je tu nový den svítá. University of Michigan vědci stříleli lasery na sklo, jak oni dělají, a udělal významný objev: světlo procházející non-vodivý povrch jako je sklo vytváří působivé magnetické účinky - až 100 milionů krát větší, než se očekávalo. Výsledná magnetická síla by mohla nahradit elektrické efekt zneužít současné technologie, dláždit cestu pro "optické baterie." I když se liší od Wysips transparentní fotovoltaického článku , technologie by mohla mít podobné aplikace a může způsobit zastaralé tyto masivní solární farmy . Není třeba se obávat, i když - váš stylový solární backback je jako létat, jak to vždy bylo.

Nově objevené vlastnosti světla slibují lepší sluneční baterie, opravdu skvělé opaluje původně objevila na Engadget na Pá. 15 duben 2011 18:11:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Inhabitat | zdroje University of Michigan Zpravodajství | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat