sobota 16. dubna 2011

Papír slitiny bere tvar pro biologicky rozložitelné spotřební elektroniky (napsat svůj vlastní origami vtip)

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/04/16/paper-alloy-takes-shape-for-biodegradable-consumer-electronics/:
Takže jste úzkostlivě čeká na vaše auto biologicky rozložitelné a vaše biologicky rozložitelný 3D brýle , čeká na den, kdy vše, co vlastní moci vrátit do hlíny, ze které vzešlo. Ale, co je počítač, který používáte právě teď? Je to pravděpodobně z non-zelené materiálů, jako jsou injekční-plastu, a plácat nějaký bambus na to nikoho neoklameš. Projektová a inženýrská firma PEGA přijde na vaši záchranu s novou kompozitní materiál vyrobený z recyklovaného papíru a polypropylenu slitiny. Lehký, odolný a levný na výrobu, to se chová stejně jako typický ABS plastu - a to dokonce přichází v klasické duše-zabíjení béžová. Možná, že to je to, co Apple byl čeká .

Papír slitiny bere tvar pro biologicky rozložitelné spotřební elektroniky (napsat svůj vlastní origami vtip) původně objevila na Engadget na so. 16 duben 2011 15:07:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Inhabitat | zdroje PEGA | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat