sobota 16. dubna 2011

Touha HD se snaží o Sense Sensation je 3,0 oblek, potřebuje nějaký přizpůsobení pro to, aby se vešly

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/04/16/desire-hd-tries-on-sensations-sense-3-0-suit-needs-some-tailor/:
Takže jste dostali všichni nadšení poté, co viděl HTC poslední UI na Sensation , ale byl vyděšený, že objevit své otřepané telefon nebude stále stejný smysl 3,0 láska? Jako obvykle, lidi na xda-vývojáři právě tonikum pro to, co trápí vás ... tak dlouho, jak si vlastní Desire HD . Jo, chytrý chlapík jménem capychimp vzal Sensation je ROM a ported to k minulé doby telefon HTC vlajkovou lodí evropského. Port není dokonalý - ty, kteří se potápějí do ztratí fotoaparát podporu a obrazy potřebovat nějaké velikosti, aby správně fit na 800 HD je x 480 displej - ale statečné duše, která narazila na zdroj odkaz na stažení ještě dostat všechny ty sladký hnutí, která poskytuje 3,0 Sense. Podívejte se na všechny hladké rolování v akci po přestávce.

[Díky všem, kdo poslal to v]

Pokračovat ve čtení Desire HD se snaží o to smysl Sensation 3,0 oblek, potřebuje nějaký přizpůsobení pro to, aby se vešly

Touha HD se snaží o to smysl Sensation 3,0 oblek, potřebuje nějaký přizpůsobení pro to, aby se vešly původně objevila na Engadget na so. 16 duben 2011 11:13:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Smart Keitai | zdroje xda-developers | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat