sobota 16. dubna 2011

Engadget Zobrazit vrátí příští čtvrtek 21 dubna - vyhrát vstupenku na nahrávání!

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/04/15/the-engadget-show-returns-next-thursday-april-21st-win-a-tic/:
Pozornost lidí, Engadget Ukázat budou se nahrávat další čtvrtek 21.dubna ve 18:00! Budeme sedět se zakladatelem Engadget Peter Rojas , kteří nám pomohou prokousat se stále zablácené tabletu vody. Budeme mít po ruce nové BlackBerry scénáře , Motorola Xoom , ponětí Ink Adam , a několik dalších břidlice na startu. Budeme vyvíjet Kyocera Echo , podívejte se na aktuální stav síťové neutrality , jít na bláznivá jízda na skútru militarizované, a popovídat si s Fordem prezident a generální ředitel Alan Mulally se zjistit, kdy budeme konečně dostat naše létající auto. A samozřejmě budeme mít obvyklou zábavu, vzrušení, dárky a překvapení!

Zobrazit Engadget je sponzorován Sprint a bude se konat v nové, komornější studio NYC tento měsíc show, takže pokud se chcete dostat do musíte vyhrát lístek předem. Ale nebojte se, pokud se nemůžete dostat tam osobně, budeme mít ke stažení se brzy po nahrávání.

Pokud chcete být jedním z těch šťastných, se s námi setkat osobně, Sprint nabízí zaručené vstupenky na Engadget Zobrazit nahrávání na první příchozích, kteří se text "Engadget" do 467467 nebo zadat on-line! Standardní textových zpráv sazby platí. Klikněte pro oficiální pravidla a uvidíte, jak zadat on-line, a jako vždy nemusíte být předplatitel Sprint vstoupit!

Pokud žijete mimo tri-oblast státu (NY, NJ, CT), můžete zadat online šanci vyhrát zájezd pro dvě osoby do New Yorku navštěvovat Engadget Show. Standardní textových zpráv sazby platí. Klepněte na tlačítko tady vstoupit.

Zde je všechny podrobnosti, pokud vyhrajete vstupenku:
  • Akce je všechny věkové kategorie
  • Budeme otevřít dveře a začít sezení v 17:15 na 21. dubna a nahrávání začne v 18:00. Budeme zavírat dveře na 17:50.
  • Prosím přineste s sebou průkaz totožnosti s fotografií, kde si vyzvednou lístek
  • Přehlídka délka je asi hodinu
Pokud jste členem média, která si přeje účastnit se, prosím, kontaktujte nás na adrese: engadgetshowmedia [at] Engadget [dot] cz a my se pokusíme vyhovět vám. Všechny ostatní non-média dotazy lze zasílat na adresu: engadgetshow [at] Engadget [dot] cz.

Přihlásit se na výstavu:

[ iTunes ] Objednejte si zobrazit přímo v iTunes (M4V).
[ Zune ] Přihlásit se na výstavu přímo v Zune Marketplace (M4V).
[ RSS M4V ] Přidat Engadget Zobrazit krmiva (M4V) do vašeho agregátor RSS a mít ji vydal automaticky.

Engadget Zobrazit vrátí příští čtvrtek 21 dubna - vyhrajte vstupenky na nahrávání! původně

Žádné komentáře:

Okomentovat