sobota 16. dubna 2011

Objevte držitelům karet můžete poslat peníze komukoli s mobilním telefonem, e-mailovou adresu

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/04/16/discover-cardholders-can-send-money-to-anyone-with-a-cell-phone/:
S NFC platební systémy teprve začíná valit ven v USA, bude to chvilku ještě předtím, než se můžete rozřezat ty kreditní karty za dobré. Ale v současné době, alespoň, můžete použít váš telefon, aby se ujistil nemusíte uvíznou s $ 100 bar kartu ... znovu. Objevte právě oznámila, že umožní jeho držitelům karet posílat peníze lidem v 60 zemích světa - tak dlouho, dokud buď číslo mobilního telefonu, nebo e-mailovou adresu. Jak AllThingsD poznámky, Visa a American Express kteří se vylíhli podobné plány, ale objev je první ze svazku, aby partner s PayPal. Zatímco lidé posílat peníze nepotřebují PayPal účtů, lidé přijímající prachy udělat - nebo, přinejmenším, musí být ochoten vytvořit. Pro odesílatele služba je zdarma, a ve skutečnosti, oni dostanou 0,25 procenta cash back pro první 3.000 dolarů vyměnili. Pokud jde o objev, menší hráč než Visa a MasterCard, doufá, že někteří z 230 milionů zákazníků PayPal podepíše se na zbrusu novou kreditní kartu, zatímco oni jsou na to.

Objevte držitelům karet můžete poslat peníze komukoli s mobilním telefonem, e-mailovou adresu původně objevila na Engadget na so. 16 duben 2011 08:23:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink AllThingsD | zdroje Objevit | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat