sobota 16. dubna 2011

Vláda USA dodavatel rozvojových 'mikrovlnná zbraň,' Hot kapsy třesou

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/04/16/us-government-contractor-developing-microwave-gun-hot-pockets/:
Ach, milovaný "elektronické bomba," moci zakázat veškeré technologie v jeho okolí: variace na koncepci jít cestu zpět , ale užitečné prototypy stále provokativně mimo dosah. Do rozporu s kroky zbrojařského dodavatele BAE Systems, přičemž čerstvá crack s High-Powered Mikrovlnná trouba (HPM), zbraň má zakázat malé lodní motory - v případě úspěchu, technologie může také cílové lodě, letouny, rakety a náklad. Tajná zbraň-zahalené zvuky podobné plánovanou Boeing vzdušné zbraně EMP , ale chybí střely nosičů. BAE se zdá být sázení na velké elektromagnetické válčení jako budoucí bojiště taktika, s manažerem pitching sci-fi scény, Aviation Week :
"Na rozdíl od laserů, HPM nosníky nepotřebují mnoho přesnosti. Díky ventilátoru [energie HPM] můžete cílit 10-30 malých lodí. Pokud se vám knokautovat 50-75% motorů v roji, můžete pak se soustředit na zbytek s lasery nebo kinetické [děla]. "
Vyvinout lepší obranu proti takovým útokům, dodavatel obdržel 150.000 dolarů z vojenského letectva test-oheň mikrovlny na vojenských počítačů. Ani slovo o tom, zda řekl obrany zahrnují velkorysé použití hliníkové fólie.

Vláda USA dodavatel rozvojových 'mikrovlnná zbraň,' Hot kapsy třesou původně objevila na Engadget na so. 16 duben 2011 16:09:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Boing Boing | zdroje Nebezpečí Místnost | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat