sobota 16. dubna 2011

Time Warner Cable přivádí zpět Discovery, Fox kanály na své IPAD app

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/04/15/time-warner-cable-brings-back-discovery-fox-channels-to-its-ipa/:
Jen pár týdnů po odstranění několika kanálů, z jeho živého TV vysílání IPAD app Time Warner Cable přidala většina z nich zase zpátky. Významnou výjimkou jsou zde sítě ve vlastnictví Viacom, který to vzal na soud minulý týden . Zatím, jiné než oznámení Discovery a Fox kanály jsou opět na TWCable TV IPAD app, jsme nebyli schopni se dostat nic jiného, ​​než žádný komentář z nikoho na zúčastněných společností. To znamená, že nevíme, zda má být kanál poskytovatelé spontánně přijde asi na cestě Time Warner myšlení (to zdá nepravděpodobné), nebo pokud to má prostě rozhodla stiskněte problém. Uvidíme, kdo žaluje, kteří příští týden, do té doby si můžete vychutnat sledování, co se stane, že je na Fox News Channel, National Geographic nebo FX (pokud jste skutečně baví, že se nám nelíbí žít programátory vysílání plány - DVR4LIFE) na IPAD stejně jako se vám líbí.

Time Warner Cable přivádí zpět Discovery, Fox kanály na své iPad app původně objevila na Engadget na pá. 15 duben 2011 20:37:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje TW Kabelová Untangled | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat