sobota 16. dubna 2011

Intubace bot umožňuje lékařům bezpečně strčit trubky dolů v bezvědomí lidského hrdla

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/04/16/intubation-bot-lets-doctors-safely-shove-tubes-down-unconscious/:
Viděli jsme všechny druhy robotů 'kola lékařské těchto částí, z bloodbots na chirurgické kyborgy . A teď Dr. Thomas M. Hemmerling z McGill University Centrum zdraví (který také pomohl vyvinout McSleepy anestetikum android ) vytvořil jako první na světě intubaci robot. Volal Kepler intubace systém (KIS), to je robotické rameno s video laryngoscope , který je ovládán joystickem - umožňuje ZP, aby si jejich Dr. Mario, zatímco na posuvné endotracheální trubice do jakéhokoliv prošel-out meatbag s minimální námahou a maximální bezpečnost. První postup s pomocí zařízení na skutečný, živý člověk byl úspěch, a klinického testování pokračuje. Nejsme velká na roboty strkat cokoliv kdekoliv (iv případě, že nám pomáhají dýchat, zatímco pod nůž), ale je to lepší, než android přívěsky lobbing granáty naše cesta .

Intubace bot umožňuje lékařům bezpečně strčit trubky dolů v bezvědomí lidského hrdla původně objevila na Engadget na so. 16 duben 2011 12:47:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje McGill University Centrum zdraví | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat