sobota 16. dubna 2011

FBI: stránkách online poker "sázka do domu" o praní špinavých peněz, podvody

Zajímavé novinky na url:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/KR5-Yap5X8A/major-online-poker-sites-seized-charged-with-money-laundering.ars:

Federální prokurátoři obvinili některé z největších jmen v online poker s bankovními podvody, praní špinavých peněz a nelegálního hazardu, americké ministerstvo spravedlnosti oznámilo v pátek. Ti za PokerStars, Full Tilt Poker, a Absolute Poker měli své domény chycen Federálního úřadu pro vyšetřování (FBI), a 76 bankovních účtů ve vlastnictví společností, které byly dočasně vypnout přes soudní zákazy.

On-line hazardních her ​​technicky staly se nezákonné ve Spojených státech od roku 2006 , kdy zákonodárci zatarasil bankovní převody, "systém platebního styku," a kreditní karty byly používány jako platební metody pro on-line hazardních her ​​stránek. Není překvapením, že toto nezastavilo mnoho hazardními hrami v běhu pobřežních vodách a dále roste. Full Tilt Poker, například, stal se dostatečně velká, že pravidelně sponzoruje hráče na World Series of Poker. Oblasti populárních pokerových stránek není žádným tajemstvím mezi milovníky hazardních her.

Přečtěte si zbytek tohoto článku ...

Přečtěte si komentáře k tomuto příspěvku


Žádné komentáře:

Okomentovat