úterý 12. dubna 2011

Matrox stávky na NAB, první na trhu s produkty Thunderbolt

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/04/11/matrox-strikes-at-nab-first-to-market-with-thunderbolt-products/:
Matrox MXO2
Slovo z NAB je to, že Matrox, nejlépe známý pro to, aby den-obchodníků spustit nadměrný počet monitorů z jednoho grafickou kartu, bude první společností, která na trhu s periférie určené k použití Thunderbolt . Všechny nejnovější modely svých MXO2 rodiny video I / O boxy budou plavby s Thunderbolt na palubě, zatímco začínající filmaři za použití současných zařízení gen MXO2 bude moci tlačit 10Gb v hodnotě pixelů za sekundu tím, že zvedne adaptér. Matrox neoznámil datum vydání firma nebo cenu, ale očekáváme, že bude klesat v souladu se stávající produkty , které se pohybují od 449 dolar až na téměř 2.400 dolarů za MXO2 Rack s Matrox Max. Nejsou to přesně musí mít příslušenství pro průměrného uživatele, ale pokud si prostě nemůžete čekat déle, aby tyto Thunderbolt porty používat, je to jediná hra ve městě.

Matrox stávky na NAB, první na trhu s produkty Thunderbolt původně objevila na Engadget na po. 11 duben 2011 19:09:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink 9 - 5 Mac | zdroje Matrox | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat