úterý 12. dubna 2011

Windows 8 App Store ukázal v úniku screenshotů, připraven k beta testování?

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/04/11/windows-8-app-store-revealed-in-leaked-screenshots-ready-for-be/:
Během několika posledních měsíců, čínské stránky cnBeta to bylo obsazeno rozdávat údajné screenshoty z Windows 8 v plenkách, i když jen málo z nich nás zaujal až do této nové dávky přišel. Za předpokladu, že to není práce nějakého krutý vtip, to vypadá, že Microsoft příští vlajkovou lodí OS budou dodávány s jeho vlastní vestavěný App Store, který je prostě nazval Windows App Store v této fázi (a teď vidíme, proč Redmond udržuje bojovat dobrý boj za "App Store", ochranná známka). Stejně jako u předchozích Windows milník staví, může konečný vzhled mírně lišit, ale slovo, má to, že tento nový skladu prošel vnitřní testy a brzy jít beta. I když je příliš brzy na to říct, tady je doufal, že tato funkce se otevře stavidlo na spoustu levnější software Windows.

[Díky, Stephen]

Windows 8 App Store ukázal v úniku screenshotů, připraven k beta testování? původně objevila na Engadget na Po. 11.4.2011 23:33:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink Macgasm , ZDNet | zdroje cnBeta | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat