úterý 12. dubna 2011

První Orbit nabízí pohled na vesmírný Jurij Gagarin je o 50 let později (video)

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/04/11/first-orbit-offers-a-glimpse-at-yuri-gagarins-spaceflight-50-ye/:

Bylo to přesně 50 let ode dne - v některých místech, tak - že kosmonaut Jurij Gagarin první plavbu vyrazil mezinárodní závod prostoru, které definovaly éry, a zatímco jen Gagarin přesně věděl, jaké to je být první muž v prostor, dokumentarista Christopher Riley dává nám nahlédnout, co svět mohl vypadat z okénka na Vostok 1. Jak jsme hlášeny dříve, první Orbit je mashup druhů, která se vyznačuje originální zvukové nahrávky z letu Gagarina, spojený s materiál natočený italský astronaut Paolo Nespoli z paluby Mezinárodní vesmírné stanice. Výsledkem není nic menšího než ohromující, ale nemusíte vzít naše slova pro to - ve skutečnosti, jít dopředu a urvat si popcorn, stiskněte tlačítko play, a připravte se na překvapení.

První Orbit nabízí pohled na Gagarin kosmického Yuri 50 let později (video) původně objevila na Engadget na po. 11 duben 2011 21:37:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje První Orbit | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat