úterý 12. dubna 2011

G-Technology havaruje NAB s přenosnými, Thunderbolt vybavené-RAID pole

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/04/12/g-technology-crashes-nab-with-portable-thunderbolt-equipped-rai/:
G-Technology Thunderbolt Prototyp
Thunderbolt dobroty prostě pořád na vyvalit na NAB. G-Technology právě oznámila, že bude přidávat podporu pro vysokorychlostní připojení k své řady zařízení RAID pro ty, kteří tráví své dny sekání se HD video. První várka výrobků bude hit buď v Q3 nebo Q4 a začít s firmou je menší pole ve čtyřech k osm-velikost disku. Prototyp čtyři-pohon model může být viděn na fotografii výše, které rep Pete Schlatter nám popsal jako "sweet spot", pokud jde o přenositelnost a skladování. Jistě, volat osm disku pole "portable" zní jako úsek, ale nezapomeňte: tyto jsou určeny pro spárování s notebooky a provádějí lidé editaci videa na cestách - víte, chlapi s obří případů zařízení a biceps na zápas.

G-Technology havaruje NAB s přenosnými, Thunderbolt vybavené-RAID pole původně objevila na Engadget na út. 12 duben 2011 01:18:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Společnost Business Wire | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat