úterý 12. dubna 2011

Garmin Forerunner 610 intra, jeho první dotykový displej GPS hodinky pro běžce (video)

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/04/12/garmin-intros-the-forerunner-610-its-first-touchscreen-gps-watc/:
Za ta léta, Garmin zvýšena jeho řadu Forerunner hodinek GPS, který nabízí pro každého něco s grafy a dokonce i pomlčku o ' růžové . Ale nové, zeštíhlit-dolů Forerunner 610 je první k rysu dotykovým displejem, který lze využít k otočit menu místo pocitu kolem hostitele Bantam tlačítek. Pro Váš 350 dolarů, bude to zobrazovat vzdálenost, čas, který uplynul, a tempo vše na jedné obrazovce, ale můžete přidat další ukazatele, jako je srdeční frekvence. 610 je také první v souladu s běhu / procházky záznamu, který udržuje Auto Lap a další prvky aktivní i když zjistí, že jste při chůzi. Jako vždy si můžete nahrát na web běží v nesnesitelném detailu, ale tyto hodinky skoky na sociální rozjetého vlaku s "Virtual Racer," Nike -esque komunity, kde můžete porovnat své statistiky s cizinci '(nebo jen zkusit, aby co nejlépe vlastní PRS, pokud nechcete hrát rád, že).

Po přihlášení se některé epické běží s dotykovým displejem Nano , měli bychom být zvědavý, jak reagovat na displeji je po prsty se zpocený, ale Garmin slibuje, že bude fungovat i přes pot, déšť, a dotykový displej-přátelské rukavice. To je nyní k dispozici na stránkách Garmin, ale doporučujeme vám hardcore běžců vyzkoušet DC Rainmaker 's recenze níže: to je všechno, co jste chtěli vědět o 610, ale báli jste se zeptat, včetně porovnání snímků s ostatními Předchůdci a rukavice test.

Pokračovat ve čtení Garmin Forerunner 610 intra, jeho první dotykový displej GPS hodinky pro běžce (video)

Garmin Forerunner 610 intra, jeho první dotykový displej GPS hodinky pro běžce (video) původně objevila na Engadget na út. 12.04.2011 14:04:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Garmin | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat