úterý 12. dubna 2011

JetBlue, aby Ka-pásmo vysokorychlostní internet na přátelské oblohy v roce 2012

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/04/11/jetblue-to-bring-ka-band-high-speed-internet-to-the-friendly-sk/:
Přes Boeing brzy úsilí , aby se satelitní služby go-volba pro in-flight internetu, poněkud nákladné řešení připojení nikdy skutečně vzlétl . Zdá se, satelitní připojení je asi zažít něco obnovy - jen minulý měsíc oznámila, Gogo své plány na přikrývku světa s Ka-pásmu pokrytí do roku 2015, a teď to JetBlue oznámil, že to bude první dodávat on-board Ka-pásma sítě. V dohodě s ViaSat, letecká společnost v úmyslu předložit službu svým více než 170 letadel, počínaje instalací v roce 2012. Širokopásmového připojení volba bude údajně nabízet vyšší přenosové rychlosti a lepší šířku pásma na jednoho cestujícího za méně peněz než jiné in-letu internet alternativy. S Lufthansa nové FlyNet služba také sportovní TV-povoleno WiFi, zdálo by se, co hledáte se na budoucnost jednou odsouzený širokopásmových řešení.

Pokračovat ve čtení JetBlue, aby Ka-pásmo vysokorychlostní internet na přátelské oblohy v roce 2012

JetBlue, aby Ka-pásmo vysokorychlostní internet na přátelské oblohy v roce 2012 původně objevila na Engadget na Po. 11.04.2011 19:49:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje ViaSat | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat