úterý 12. dubna 2011

Ad-podporované Kindle na loď 3.: ukládá 25 dolarů, zahrnuje mnoho lákadlo

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/04/11/ad-supported-kindle-to-ship-may-3rd-saves-25-adds-lot-of-enti/:
Zde je scénář: co kdybychom vám řekl, že další Kindle by mohla být měl za 25 dolarů méně než v maloobchodě? Co kdybychom vám řekl, že to přišlo z zadní části nepopsatelný bílá dodávka? Nebo co kdybychom vám řekl, že byste třeba nejprve přihlásit se na 842 e-mail marketing podvody? Naštěstí žádný z těchto scénářů jsou ty, hledáme říct o. Místo toho jsme tady, aby vám představil jako první na světě ad-podporované Kindle, půjdou do prodeje v Target a Best Buy míst za $ 114. To představuje jemný 25 dolarů úspory v porovnání s cenou dnešních nejlevnějších Kindle , ale těch 2500 haléře nejsou zadarmo - budete vyzváni k vydržet "reklama na spodní straně přístroje domovskou stránku a na jeho spořiče obrazovky." Kromě toho vytváří nový precedens v aréně gadget, který by mohl velmi dobře převést do ad-zlevněné tablety, netbooky, PMPs, a kdo ví co ještě. V tomto bodě, bude Buick, Olay a Visa za reklamu, a my jsme si dojem, že uvedený seznam bude kvést v pravý čas. Je těžké říct, jak dotěrný, že bude, ale Kindle režisér Jay mořské Zdá se, že si myslí, že "zákazníci budou milovat."

My nejsme tak jisti. I když je naprosto jasné, že obecný lid zbožňuje kupón řezání , zdá problematické se nám na loď pár identické výrobky, které stojí 25 dolarů do jednoho jiný a očekávají, že Joe Sixpack se zajistit rozdíl. Ve skutečnosti jsme hádat, že to nevyhnutelně povede ke stížnostem spotřebitelů od těch, kteří nemohou přijít na to, proč jejich "o prodeji Kindle" není zdaleka tak příjemné číst jako "Bob Kindle ... že on našel během prodej. " Každopádně, demo nového zařízení zobrazí spořič obrazovky obchod ", kde zákazníci zaplatí 10 dolarů za 20 dolarů dárkové karty na Amazon," a při žádné reklamy se objeví v e-knihy, je tu ještě "jasná reklama" podél dolní části domovské obrazovky. Vše, co říkal, tady je klíčovým prvkem, který zdánlivě s výhledem Amazon: možnost v softwaru splatit 25 dolarů zákazník šetřil na skoncovat s reklamami na jejich reklamu-podporoval e-reader. Řeší kupujícího výčitky svědomí problém, přinejmenším.

Ad-podporované Kindle na loď 3.: ukládá 25 dolarů, zahrnuje mnoho lákadlo původně objevila na Engadget na po. 11.4.2011 17:12:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink | zdroje Associated Press | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat