úterý 12. dubna 2011

Unikly BlackBerry scénáře příručka pro výcvik objeví on-line, Bill Belichick křičí 'nevinný!'

Zajímavé novinky na url:http://www.engadget.com/2011/04/12/leaked-blackberry-playbook-training-manual-appears-online-bill/:
Pohrávání si palce v očekávání, že nyní jste umístili svého scénáře preorder ? Proč ne se dostat k dobrému používání tím, že učí, že prašné lebky, jak ji používat? Na první pohled se tato příručka pro maloobchodní prodejce Vypadá to, že by mohla být hozen dohromady u nás , s kompletní prohlídkou přístavů a užitečné připomínkou, že můžete použít dotykový displej na šířku i výšku. Ale je to v prodejní části simulace, že se věci skutečně začnou získat zajímavé. Pro všechny řeči o tom, jak scénáře je zřejmý společník pro majitele BlackBerry, je jasné, že RIM má poznámku o tom, že stravitelnější pro spotřebitele, taky. Například, společnost by spíše zástupci říkají, že "nabízí ohromující multimediální, pravda, multitasking, a přístup k celému internetu - žádné výjimky,". "[To] vám obchodní nástroje, které potřebujete k transformaci způsobu práce" než Hit zdroj odkaz seznámit a udělat věnovat pozornost - jako třetina-grade pravopis lekce nebo navštivte na DMV, že přichází s kvíz (nebo osm).

[Díky, Velkcro]

Unikly BlackBerry scénáře příručka pro výcvik objeví on-line, Bill Belichick křičí 'nevinný!' původně objevila na Engadget na út. 12 duben 2011 14:27:00 EDT. Přečtěte si prosím naše podmínky pro použití krmiv .

Permalink N4BB , BerryReview | zdroje RIM | Poslat | Komentáře

Žádné komentáře:

Okomentovat